Bánkitó Politikus Diszkó

Politikus Diszkó Dé:Nash-sel és Magyarország vezető politikusaival (ha eljönnek!) 

Tompos Márton, a Momentum frissen megválasztott elnöke és Karácsony Gergely, Budapest extrafrissen újraválasztott főpolgármestere már biztosan velünk lesz ma este! 

Kunhalmi Ágnes és Ungár Péter, bár személyesen nem tudnak eljönni, elküldték nekünk a kedvenc dalaikat, amiket szintén meghallgathasz!

Ha már a 2024-es választási kampány miatt az elmúlt hónapokban az online és offline hirdetések nekünk is kb tízszer annyiba kerültek, mint általában, akkor a politikai szereplők is segíthetnek nekünk egy kicsit azzal, hogy eljönnek a fesztiválra és megmutatják nektek Bánkosoknak, hogy ők mire szoktak bulizni!

A Bánkitón minden évben teret adunk a politikai programoknak, idén viszont annyira telítődtünk a közélettel, hogy a politikusokat inkább bulizni invitáljuk! 

Meghívtuk Magyarország vezető politikusait, hogy mutassák be azt, hogy ők mire szoktak bulizni a pártjukkal. Kíváncsian várjuk, hogy mitől döglik a légy a Fideszben, a Tiszában, a DK-ban és a többi formációban! 

A fergeteges hangulat garantált, hiszen az esemény házigazdája Dé:Nash, akinél szakértőbb host-ot el sem tudnánk képzelni! 

Őket hívtuk meg:

Tompos Márton – elfogadta a meghívást!
Karácsony Gergely – elfogadta a meghívást!

A többi meghívott, ABC sorrendben:

Cseh Katalin
Deutsch Tamás
Dobrev Klára
Döme Zsuzsanna Suzi
Gyurcsány Ferenc
Hajnal Miklós
Kovács Gergely 
Kövér László 
Kunhalmi Ágnes – sajnos nem tud jönni, de küldött dalokat
Lázár János
Magyar Péter
Orbán Viktor
Rogán Antal
Sulyok Tamás 
Szentkirályi Alexandra
Ungár Péter – sajnos nem tud jönni, de küldött dalokat
Vitézy Dávi

Az eseménynek a KERET színpada ad otthont, de a Bánkitó szervezésében valósul meg.
Pontos időpont: július 12. péntek 20:00-21:00