Sample Page - Bánkitó Fesztivál

Időjárás x Bánkitó

Bánk népe! Hamarosan vihar ér a tó fölé. Erősítsétek meg a sátratokat, ha nincs lecövekelve! Húzódjatok fedett és védett területre és vigyázzatok magatokra, öltözzetek melegen!  A jegybeváltás a Táborban és a Tóparton is működik és a programok zavartalanul mennek! Kövessétek a fesztivált Instagramon, storyban posztoljuk a legfrissebb fejleményeket. Programváltozás egyelőre nincs.

Itt van minden fontos infó indulás előttre!

Belépés / Jegyek / Védettségi igazolvány Belépés Megérkezéskor két pénztárnál tudsz belépni a fesztivál területére a Tóparton és a Tábornál. A jegyeket csütörtökön 11-től tudod beváltani karszalagokra: a Tóparton 11.00 és 21.00 között, míg a Tábornál 11.00 és 02.00 között. Pénteken és szombaton a Tóparton 10.00 és 21.00 között, míg a Tábornál 10.00-02.00-ig. Jegyek A

KP-mentes Bánkitó

Fizetni a bankkártyáddal és/vagy a Festipay kártyáddal tudsz! De mi is az a Festipay kártya és mikor van rá szükséged? MI EZ? A Festipay kártya egy érintés nélküli bankkártyának nem minősülő kártya, azaz készpénz-helyettesítő eszköz. A kártya nem névre szóló, ezért felhívjuk a figyelmedet, hogy ne add át senkinek, őrizd biztonságos helyen és regisztáld sms-ben!

Teljes a Bánkitó program!

Kész van a program! Olvassátok el mit tartogatunk nektek!

A Bánkitó Fesztivál 2021-ben egy óriás Hungaroterápiába fog, hogy a nagy karanténolások után közösen keresse a válaszokat arra, hogy mitől magyar a magyar. A korábbi évekhez hasonlóan a kérdések boncolgatására egy sokszínű és izgalmas programsorozatot raktunk össze, hogy a képzőművészet, színházi társulatok, a civil szféra, a kulturális szcéna szereplői mellett közszereplők is megmutassák a saját értelmezésüket. Hát lássuk!