Megesett már veled, hogy egy sör nem nyerte el a tetszésed? Meg tudod indokolni, hogy miért? Persze lehet, hogy csak az adott típus nem jön be a te ízlésednek, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál, ami elrontotta az összképet! Hazánkban egyedülálló „Ízhiba Workshop” képzésünk célja, hogy megismertessük a lelkes sörfogyasztókat kiemelt íz és aromakomponenssel, miközben megtanítjuk, hogy melyik vegyület miként kerülhet a kész sörbe. A program során átvesszük melyik sörtípusban van ezeknek helye és melyikben pedig éppen hogy indokolatanul jelennek meg. Ez a workshop ideális arra is, hogy a leendő tudatos fogyasztók miként védhetik a pénztárcájukat és egészségüket, ha sörözésre kerül sor.
A program 45 perc hosszú és megkóstolunk 6 tételt. A részvétel előző regisztrációhoz kötött és limitáltak a helyek, max 25 főnek tudjuk ezt a programot megtartani.