Utazás | Bánkitó Fesztivál

Fesztiválbusz – Budapest – Bánk – Budapest

Idén minden nap indítunk oda és vissza is buszokat BP-BNK-BP viszonylatban. Egy útra a jegy ára 2950 ft, erre találsz több infót:Tekerj a tóra!

Gyere bringával a tóra és helyben is közlekedj azzal. Ha csak lent tekernél a helyszínek között vagy kirándulnál egyet a legizgalmasabb biciklis túraútvonalon és kedves falvakban. A keményebbek Vácról tekernek, a még keményebbek bárhonnan, de ha lazább útvonalra és kevesebb emelkedőre vágysz, akkor Berkenyéig érdemes elvonatozni és onnan 2-3 órás kényelmes tekeréssel Bánkra érsz.Vonattal és busszal a tóra

A MÁV Budapest és Vác között sűrűn (10-30 percenként) indít vonatokat, Vácról pedig 6 közvetlen Volán-busz járat közül választhattok. Egy rétsági átszállással pedig óránként indulnak a buszok.

A Volán Budapest Újpest-Városkaputól indít buszjáratokat, a délelőtti időszakban óránként, délután pedig félóránként. A menetidő nagyjából másfél óra, járattól függően számítsatok átszállásra Vácon, Alsópetényben vagy Rétságon.

Kérjük, indulás előtt figyeljétek a MÁV és a Volán aktuális információit!


Telekocsival a tóra

Üljetek be sokan egy autóba! Ha autóval jönnél, az Oszkár weboldalán kereshetsz útitársakat. Ha pedig ódzkodsz a tömegközlekedéstől, találj helyet valakinél az autóban, így kényelmesen, olcsón és nem utolsó sorban környezettudatos módon juthatsz Bánkra. A Bánkitó Fesztivál kiemelten támogatja és ösztönzi a közösségi és környezetbarát közlekedést!


Autóval a tóra

Bánk nagyjából 60 km-re van Budapesttől, és a 2-es főúton (a Rétság utáni körforgalomtól egy kb. 2 km-es bekötőúton) közelíthető meg. Amennyiben autóval érkeztek a fesztiválra, lehetőleg minden kocsit töltsetek tele. Útitársak keresésére használhatjátok a fesztivál Facebook oldalát, vagy az Oszkár Telekocsit!

FIGYELEM: A tópart és a tábor közötti útszakasz egyik oldalán a parkolás biztonsági okokból szigorúan tilos és bírságot vonhat maga után. A parkolóhelyek száma Bánkon limitált, ha ennek ellenére autóba pattansz, kérünk, készülj rá sok türelemmel és rugalmassággal.

Jegyek

 

PRE SALE

DEC. 8. DÉLTŐL

18 000 HUF

EARLY BIRD

DEC. 9. DÉLTŐL
BÉRLET

18 00 HUF

SÁTORJEGY

4 500 HUF

*A BÁNKI TÁBORBAN LÉVŐ KEMPINGBE A SÁTORJEGYEK SÁTORRA SZÓLNAK, NEM PEDIG SZEMÉLYRE. 1DB SÁTORJEGGYEL 1DB SÁTRAT VIHETSZ BE, EZT A BEJÁRATNÁL ELLENŐRIZZÜK

I. ELŐVÉTEL

MÁRC 11. 11.59DE-IG
BÉRLET

23 00 HUF

SÁTORJEGY

4 500 HUF

*A BÁNKI TÁBORBAN LÉVŐ KEMPINGBE A SÁTORJEGYEK SÁTORRA SZÓLNAK, NEM PEDIG SZEMÉLYRE. 1DB SÁTORJEGGYEL 1DB SÁTRAT VIHETSZ BE, EZT A BEJÁRATNÁL ELLENŐRIZZÜK