Kommunikációs gyakornokot keres az ország legnagyobb kisfesztiválja! | Bánkitó Fesztivál

Kommunikációs gyakornokot keres az ország legnagyobb kisfesztiválja!

| gyakornok | kommunikáció

Ha érted az online médiát, szeretsz szervezni, jól kommunikálsz és nem csak az érdekel, hogy meddig tart a buli és mikor kezdődik (Bánkon már délelőtt is), de az is, hogy hogyan épül fel egy fesztivál, jó eséllyel te kellesz nekünk!

A Bánkitó stábjában a rutinfeladatok mellett minden évben teljesen új szemszögből tervezzük újra a program- és kommunikációs stratégiánkat. Nem csak adminisztrációval és hírlevelezéssel, de sales-szel, online hirdetésekkel, sajtós kapcsolattartással és akkreditációval, különböző mikrokampányokkal és az ország legmenőbb print anyagainak szerkesztésével is foglalkozhatsz.

▪️ Mikor és mennyit dolgozunk?

Minden hétköznap, megállapodás szerint, körülbelül 15-20 órát, igazodva a te időbeosztásodhoz is. A lényeg, hogy a feladat el legyen végezve, így a megjelenés nem kötelező, de a munkaidő legalább felét mindenképp együtt kell töltenünk a Kálvin tér közelében. 🙂

▪️ Az ideális Bánkitó stábtag:

Szociálisan érzékeny, törekszik rá, hogy ne csak a saját közegét értse.
Követi az aktuális közéleti, politikai témákat, nem hátrány, ha hírfüggő.
Mer vitázni, ha valamivel nem ért egyet.

▪️ Előny, ha az alábbiakkal már közelebbről is ismeritek egymást:

WordPress
Mailchimp
Trello
Adobe Photoshop / Illustrator

Nem szükségszerű, de nagy pluszpont, ha értesz a multimédiás szoftverekhez és össze tudsz rakni egy insta storyt Photoshopban, vagy egy újsághirdetést Illustratorban.

Jelentkezni az aron.lukacs@bankitofesztival.hu emailen tudsz egy max. 10 mondatos bemutatkozással és az önéletrajzoddal.

Tárgy: Komm. gyakornok

Jelentkezési határidő: Március 1.