The Crams

A The Crams egy 2019 februárjában alakult, debreceni fiatalokból álló alternatív rockegyüttes, amelynek 2020 szeptemberében, az Esti Kornél zenekarból ismert Lázár Domokos mentorálásával jelent meg Let Yourself Loose című debütáló kislemeze. Legújabb dalukat idén márciusban adták ki Lost in Translation címen, mely egy poposabb oldalát mutatja meg a zenekarnak.

Lucy Dreamin

Eastern desert psychedelia a Dél-Alföldről és a Vajdaságból. Riverhead című EP-jüket a recorder.hu-n 2019-ben az év legjobb magyar lemezei közé válogatták. Ugyanitt írja róluk Rónai András: " Az egy dolog, hogy itthon különlegesnek számít ez a zene; ennél is fontosabb az, hogy nagyszerű, sokszori hallgatásra elég izgalmat kínál, éppen azért, mert kerüli az egyértelmű megoldásokat.

Human Ramen

Gátlásos alakok es expunkok játszanak olcsó emót a pénzverdéből. A biojuk frissebb, mint a védettségid!

Fat and cute

Hangos rockzene, félhangok meg dobolás, tolakodó, agresszív zene rosszindulatú embereknek.

Hocuspony

A budapesti székhelyű HOCUSPONY, az urbánus zenei világban már évek óta tevékenykedő Cina Niccolo (ének, gitár), Nyőgér Ádám (dob, ének), Börönte Tamás (gitár, ének) és Kovács Máté (basszusgitár, ének) alkotják. Zenéjük súlyos riffekkel megküldött, erősen énekcentrikus garázs zene. Külön üdítően hathat a hazai underground zenei közegben, hogy dalaikat magyar szövegekkel adják elő, melyek leginkább a

Doggos

A 2017 végén alakult Doggos könnyedén lavírozik a pop, az indie és a glam-rock között. Koncertjein bármi megtörténhet a feszes garázsos riffeléstől kezdve egészen a sokperces, giccses power ballad-ökig. A pécsi banda először a KERET blog ‘Kikeltető’ nevű tehetségkutatóján bukkant fel. Azóta rengeteg koncertet és két Magyar Klipszemle jelölést is maguk mögött tudhatnak.

zky

Az első kiadott track a “Nem tudom mi ez” után kezdett komolyabban foglalkozni a zeneírással, ahonnan egyenes út vezetett a Saver kiadó megalapításához. Hangzását főként minimal house és deep tech vonal jellemzi komplex ütemekkel, lágy dallamokkal.

Yorgos

Krézi bítek a tánc oltárán egykét saját számmal fűszerezve. Az Űrturisztikai Hivatal megbízásából.