Hirek | Bánkitó Fesztivál

ITT A LINEUP! – S*10 -> Tinta -> Mocsár

Kint vannak a jegyek az Alsópetényi Fesztiválkempingbe!

Ez itt fent, lent, és itt-ott a szövegben Alsópetény, ami Cser-tó Kemping és fesztiválkemping néven is ismert bizonyos körökben. A mi köreinkben mostanában csak Nógrádi Provansz névre hallgat, mert lankás, zöld, nyugodt és mert még egyikünk sem volt az igazi Provence-ban. Petény egyébként a következő település, ami a fesztivál mellett haladó úton következik, Alsópetény pedig … Continued

Bérczesi Robi ma még egyedül, júliusban a teltházas Bánkitón játszik!

A tavalyi konteókampány után a Bánkitó egy fokkal valóságosabb zenei videóval jelentkezik. Fogtunk négy magyar bandát és leutaztunk velük Bánkra, hogy ott forgassunk egysnittes akusztikus videókat. Itt az első premier Bérczesi Robival. Emellett rengeteg újdonsággal készülünk az idei fesztiválra. Július 11. és 15. között mégtöbb minihelyszínen mégtöbb zenei stílussal jön a Bánkitó. Érdemes azonban sietni, hisz a jegyek vészesen fogynak, a fesztivál pedig nagyon úgy tűnik, ismét teltházas lesz.

Itt a Déli teknó lineup 3+1 napra!

Rezervátumunk itatójától legdélebbre eső költőhelyre kora este érkeznek Cserhát vadjai. Mielőtt felszáll a kerecsen, két lábon szalad a hermelin, az első hím kabócák potrohukra szerelt szintetizátora táncra hívja az alkonyt. Ahogy leszáll az éj, fénycsóvák pásztázzák a katlan egyre fokozódó morajlását. A délceg basszusoktól a növényevők is engednek a kísértésnek és átadják magukat a kollektív révületnek. Így élénkül az erdő buja kavalkádja a pirkadaton túl is lapaj monoton villanybúgással.

Itt az új Iceage album és imádjuk!

Dánia legjobb punk-kvartettjében ott vibrál a Big Black kiábrándult, nihilista agressziója, Nick Cave megtört, férfias sármja, és a Joy Division mániákus vágtája – nyaktörő váltásokkal, néhol már stadionokba illő számokkal, tele energiával és kísérlezéssel.

Gyere önkénteskedni a Bánkitóra!

Megnyílt a jelentkezés a Bánkitó önkéntes programjába! Ha szeretnél csatlakozni az ország legnagyobb kisfesztiváljának csapatához, most megteheted! Fontos számunkra, hogy a Bánkitó olyan fesztivál maradjon, ami az elérését minden évben egy jó ügy érdekébe állítja, és ebbe minél több embert aktívan bevonjon. Idén a fókuszban 2028 és a jövő áll. A tizedik évfordulónkon tíz évet … Continued

Alkoss! Itt a Bánkitó Képzőművészeti pályázat.

A tizedik évfordulónkon ugrunk 10 évet és visszamegyünk a jövőbe, hogy megpróbáljuk közösen kitalálni, mit tartogat számunkra az a bizonyos, és mégis hogyan jutunk oda együtt. Hogyan lesz a holnapból holnapután, és abból jövőre? És hogyan színezhetjük ki a jövőképünket, hogy ne csak “elmúltnyolcév” legyen meg a “mileszmost”?

Jegyek

I. ELŐVÉTEL

BÉRLETEK A KÉSZLET EREJÉIG

17 500 HUF

NAPIJEGYEK FEBR 5-TŐL

7 500 HUF

*A SÁTORJEGY 4500-FT-BA KERÜL, MELY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT

II. ELŐVÉTEL

ELFOGYOTT

21 000 HUF

NAPIJEGYEK MÁRC 20. ÉJFÉLTŐL A KÉSZLET EREJÉIG

9 000 HUF

*A SÁTORJEGY 4500-FT-BA KERÜL, MELY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT

HELYSZÍNI ÁR

BÉRLETEK

25 000 HUF

NAPIJEGYEK JÚNIUS 27. DÉLTŐL

11 000 HUF

*A SÁTORJEGY 4500-FT-BA KERÜL, MELY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT