Hirek | Bánkitó Fesztivál

Alkoss! Itt a Bánkitó Képzőművészeti pályázat.

A Bánkitó Fesztivál és a Malter Vándor Filmfesztivál közös filmversenyt hirdet!

Itt vannak az újabb nevek!

Magyarország legnagyobb kisfesztiválján idén is az alternatív zenei szcéna legjobb zenekarai és dj-i bolygatják meg a tó állóvizét  július 11. és 15. között. A Bánkitó eddig bejelentett fellépői mellé jön többek közt a kanadai alt-rock legfontosabb zenekara, a SUUNS, a legendás Ghostly kiadóhoz szerződött japán-amerikai Shigeto és a Bánkitó rezidens Fran Palermo is. Emellett már … Continued

2018-ban is Bánkitó!

Az eddigi években mindig valamilyen kurrens, aktuálisan körülöttünk lévő és a közbeszédet aktívan befolyásoló témát választottunk a Bánkitó Fesztiválnak – ld. bevándorlás, korrupció. Idén úgy döntöttünk, hogy a Bánkitó ‘28 lesz. Tíz évet a jövőnkbe ugrunk, megbizonyosodunk arról, hogy létezik és feltérképezzük, mi kell ahhoz, hogy odajussunk. A Bánkitó 2018-ban egy tópartnyi kutatás lesz. Azt kutatjuk majd, hogy mit tehetsz te azért, hogy tíz év múlva olyan országban és környezetben élhess, ahol egy kicsit mindenkinek jobb, ahol mindenkinek van jövője. Minden olyan ötletet vagy kezdeményezést, amelynek akár a legapróbb közösségekben is hatása van, örömmel várunk az idei fesztiválra.

Elkészült a Bánkitó ‘17 Aftermovieja

Olyan aftermovie-t akartunk csinálni, ami teljesen elüt a megszokottól: filmesebbet, a képi világhoz passzoló zenével (és nem fordítva), autentikus környezetben, autentikus helyzeteket megjelenítve. A Bánkitó környéke ehhez tökéletesen passzolt – gyönyörű terep, ahol a fesztivál közben folyamatosan történik valami különleges, megható, szerethető. A kész film így nem öncélú marketing-anyag lett, hanem egy olyan alkotás, ami megpróbálja leképezni mindazt, ami 2017-ben a Bánkitó volt. Reméljük, nektek is annyira fog tetszeni mint nekünk!

Jegyek

I. ELŐVÉTEL

BÉRLETEK A KÉSZLET EREJÉIG

17 500 HUF

NAPIJEGYEK FEBR 5-TŐL

7 500 HUF

*A SÁTORJEGY 4500-FT-BA KERÜL, MELY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT

II. ELŐVÉTEL

BÉRLETEK MÁRC 20. ÉJFÉLTŐL

21 000 HUF

NAPIJEGYEK MÁRC 20. ÉJFÉLTŐL

9 000 HUF

*A SÁTORJEGY 4500-FT-BA KERÜL, MELY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT

HELYSZÍNI

BÉRLETEK JÚNIUS 27. DÉLTŐL

25 000 HUF

NAPIJEGYEK JÚNIUS 27. DÉLTŐL

11 000 HUF

*A SÁTORJEGY 4500-FT-BA KERÜL, MELY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT