Legyél Bánkitó önkéntes!

Kedves Leendő Önkéntes! Idén is sok segítő kézre és lelkes önkéntesre lesz szükségünk, hogy megvalósuljon a fesztivál, várjuk a jelentkezéseteket a jobbnál jobb feladatkörökre 🙂A jelentkezés határideje MÁJUS 25., CSÜTÖRTÖK– visszajelzést május 31-ig küldünk mindenkinek. A jelentkezések sorrendjét is figyelembe vesszük, így előfordulhat, hogy bizonyos feladatkörök hamarabb betöltődnek, ezért érdemes hamar jelentkezni. FONTOS! Ha május

BánkitóBlog #3: Éber Márk Áron

Blogposzt sorozatunkban különböző területek szakértői osztják meg velünk gondolataikat a Bánkitó Fesztivál idei témájával kapcsolatban, ami nem más, mint az adaptáció. A következő részben Éber Márk Áron, szociológus sorait olvashatjuk.

BánkitóBlog #2: Adaptációk és szabadságok

Folytatjuk blogposzt sorozatunkat, melyben különböző területek szakértői osztják meg velünk gondolataikat a Bánkitó Fesztivál idei témájával kapcsolatban, ami nem más, mint az adaptáció. Ahogy a fesztiválon, úgy az azt megelőző időszakban is fontosnak tartjuk, hogy a szűkebb és tágabb környezetünket feszítő témákról gondolkodjunk, beszélgessünk, és ezt veletek is megosszuk. Olvassátok Pléh Csaba, pszichológus, nyelvész írását:

BánkitóBlog #1: hogyan gondolkodik az ökofeminizmus az adaptációról

Bánkitó Blog - hogyan gondolkodik az ökofeminizmus az adaptációról

A Bánkitó Fesztivál idei témája az adaptáció – ahogy a fesztiválon, úgy az azt megelőző időszakban is fontosnak tartjuk, hogy a szűkebb és tágabb környezetünket feszítő témákról gondolkodjunk, beszélgessünk, és ezt veletek is megosszuk. Arra kértünk különböző területekről érkező szakértőket, hogy fejtsék ki, mit jelent az ő olvasatukban az adaptáció.
Blogsorozatunk első részében Kiss Kata Dóra társadalomtudós írását olvashatjátok.