Zora

A szombati nap beesteledtével beköszönt az OMOH hangulat, az ország legfontosabb queer szervezőcsapatának legfrissebb rezidense érkezik pörgős house zenékkel izzítani.

Telemala & Adis Abbé

A SANTSAT megálmodói száradófélben levő fürdőnacikban nyitják meg a színpad szombati napját egy baleári tánccal. Zenék önmagad kedves meghaladásához.

Soundbank

A This Is Our Time kiadó és az It’s Okay To Dance sorozat mozgató elméje, hangok emberi tárhelye, az érzékek földi prófétája kápráztat majd minket gyorsabb trancekkel és progikkal!

Route 8 & Tolo

Országunk két nagyágyúját, a This Is Our Time és a Lavalava alapítóit, időszerűen felkértük az első back to back zenélésükre. Az éjszaka mélyére hívtuk őket, hogy kiélhessék vadabb oldalukat.

Pizza Amore

Az úttörő nógrád megyei ifjak, az mhmm és Torso társulatok zászlóvivői lépnek fel a dekkekhez a hajnal megérkeztével. Számíthatunk itt minden félére a trippy goa trancektől a dubos minimálokig.

Peter Bernath

A hazai minimal, house szcéna egyik fő nagykövete fogadta el a meghívásunkat a színpad nyitására. Az Lost Minute, RTS.FM, és Plug & Lay szerveződései nyomán ismert kurátor három órás szettel vezeti be a színpadot a fesztivál életébe.

Normal Tamás

A fiatal producereket felvonultató Műhely – az EXILES-on is többször közreműködő, egy fokkal egyenesebb technot választó – csapatnak lehet hogy már oviban is kalapács volt a jele? Az biztos hogy legalább olyan szilárd megjelenéseket tudnak maguk mögött és kütyük használatával is igen határozottak.

Max Sinclair

Évek óta tolja előre nemzetközileg is elismert Dalmata Daniel kiadóját, utóbbi időben pedig a BRVTAL sikerét egyengeti. Amellett hogy rengeteg tehetséges zenésznek ad lehetőséget, keresztapaként képviseli a sötét, vasakkal teli elektronikus zene szegleteit, országon innen és túl.

Aurin

Aurin nagy becsben nevelgeti Metronóm sorozatát, bemutatva az electro szcéna meghatározó bástyáit és feltörekvő producereit. Legalább ilyen gondosan válogat a dj pult mögött is. Levegős de mély elektronika, törtek és négyek, savak és gépek!

Juhász Tamás live

Kevesen mondhatják el magukról, hogy zenéltek már a bánki kisboltban, és ez csak egy az izgalmas helyszínekből ahol Tamás megfordult. Egy óra élő kísérlet az EXILES családot is képviselve.