Auróra Pult Archives - Bánkitó Fesztivál

Pásztorhóra Táncház

Táncra fel a Bánkitón! A Bazseva zenekar azzal a céllal alakult, hogy megmutassa, a magyar népzene sosem mehet ki a divatból. Megunhatatlan, mint a hazaérkezés. A tagok Budapesten és környékén élő fiatalok, akiket összeköt a magyar népzene iránti szeretet és a folklorisztikus hagyományok tisztelete. Mindnyájuk életének központi eleme a zene, tanulják, tanítják, hallgatják és játsszák.

Pulttámasztó // Skeemers

Pulttámasztó™ – a legjobbfej magyar zenekarok DJ-estje. A hajnalig tartó szabadtéri házibulit szombaton a Bánkitón utoljára koncertező, szakítós bulijaikkal már jól ismert skeemers tagok, Szabó Gege és Teknyős Krisztián szolgáltatják.

Pulttámasztó // Puma Danger

Pulttámasztó™ – a legjobbfej magyar zenekarok DJ-estje. A hajnalig tartó szabadtéri házibulit csütörtökön a Puma Danger oszlopos tagjai, Hédl Áron és Juhász Misi biztosítják.  

Nemzeti Számháború – Történelmi csata a tóparton

Idén 780 éves történelmünk egyik legjelentősebb ütközete, a Muhi csata. Állítsunk méltó emléket az eseménynek és elevenítsük fel együtt, hogy mi is történt 1241. áprilisában. 2-2 szövetséges hadtest méri össze erejét a bánki bozótok és ösvények rejteke alatt. A tatárok északi, illetve déli átkaroló csapata küzdhet meg a magyar sereggel, akiket pedig a templomos vitézek