Túl Gyakran Ismételt Kérdések | Bánkitó Fesztivál

 • Hol tudok jegyet venni a fesztiválra?


  Jegyeket a fesztiválra online a https://tixa.hu/bankito2019 oldalon tudsz vásárolni, illetve korlátozott számban a helyszínen.

 • Lehet-e utalvánnyal, speckó kártyákkal fizetni a jegyért?


  A Tixa rendszere kizárólag OTP SZÉP kártyát fogad el.

 • Másnak veszem a jegyet, kinek a nevét írjam a vásárlóhoz?


  A fesztiválozók jegyein beléptetésnél nem ellenőrizzük a neveket, úgyhogy lényegtelen kinek a neve szerepel a fizetési bizonylaton.

 • A gyerekeknek kell jegyet venni?


  A fesztivál látogatása 14 éves kor alatt ingyenes 🙂 A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a fesztivált ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a fesztivál területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

 • Milyen belépővel vehetek részt a nulladik napon?


  Nulladik napra bérlettel, illetve a csütörtöki napijeggyel rendelkező fesztiválozók jöhetnek be. Szerdán a beengedés 16:00-kor kezdődik.

 • Mire jogosít fel a sátorjegy?


  Egy sátorjegy birtokában a bánki Tábor területére egy darab sátorral léphetsz be, és a Tábor területén sátrazhatsz, függetlenül attól, hogy hányan fogtok a sátorban lakni. A kevés hely miatt idén is tervezzük kiosztani a legkihasználtabb sátor-díjat 😀

  A jegy egy darab sátorhely elfoglalására jogosít, egy alkalommal fizetendő és független a fesztiválon eltöltött napok számától. A sátorhelyek száma korlátozott, a sátorjegyeket limitált darabszámban és csak online tudjátok megvásárolni a https://tixa.hu/bankito2019 oldalon.

  A Nádas Kempingben van sátordíj és fő/éj díj egyaránt, erről az üzemeltetők tudnak részletesebb tájékoztatást adni. nadaskemping@gmail.com

  Az Alsópetényi Fesztiválkempingbe szintén a tixán tudsz jegyet venni, ill. a fenti menüben a jegy menüpont alatt megtalálsz minden infót.

 • Hogyan tudom kibérelni a Táborban lévő faházakat?


  Sajnos sehogy 🙁 A faházak, vagy bungalók a közreműködőink számára vannak fenntartva és nem lehet kibérelni őket. Néha felszabadul egy-egy faház a fesztivál alatt, azokat általában meg szoktuk hirdetni, de ezzel nem érdemes számolni előre.

 • Közlekednek buszok a környező településekre?


  Az Alsópetényi Fesztiválkemping és a Tábor között folyamatosan Fesztiválbusz közlekedik oda-vissza. A többi környező településre Volán busszal lehet eljutni, illetve fesztivál shuttle autóval, melynek árait a print programfüzetben találod. Utanként 3-5500ft/autónál nem több.:)

 • Van-e ATM a fesztiválon?


  Sajnos nincs, de nincs is rá szükség, hiszen készpénzmentes a Bánkitó. Az összes létező bankkártyával fogsz tudni fizetni, vagy ha kiváltod a HelloPay kártyát. 🙂

 • Hol vehetem át az elvesztett tárgyaimat?


  A Tábor főépületénél, a Csomagmegőrzőbe kerülnek a talált tárgyak.

 • Van-e trafik? Meddig van nyitva?


  Dohánybolt a Wellnes Hotellel szemben, a főúton található. A fesztivál ideje alatt speckó nyitvatartással vár mindenkit éjfélig.

 • Hogyan tudok önkéntesnek jelentkezni?


  Az önkéntes jelentkezést április végén nyitjuk meg, és minden információ megtalálható lesz a weboldalon. Ha szeretnél értesülni róla, akkor chatelj ránk a facebookon és küldünk infót ha megnyílt a jelentkezés.

 • Lehet kutyát vinni a fesztiválra?


  Igen 🙂 Kérünk, ha kutyusod is veled tart, hozd magaddal oltási könyvét és nevedet, illetve elérhetőségedet tüntesd fel a nyakörvén vagy más, jól látható helyen.

 • Lehet fürdeni a Bánki-tóban?


  Fürdeni a tóban csak a kijelölt helyen szabad, a Tószínpad mentén hatóságilag tilos. Vigyázzatok magatokra!

 • Hova fordulhatok, ha bármilyen baleset, sérülés ér vagy egészségügyi problémán van a fesztivál során?


  Hova fordulhatok, ha bármilyen baleset, sérülés ér vagy egészségügyi problémán van a fesztivál során?
  A fesztiválon folyamatos, 0-24 órás orvosi és mentőügyeletet működtetünk – a Tóparti vendégháznál találjátok az orvosokat. Az orvosi szolgálat a vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően orvosi és elsősegélynyújtási szolgáltatást biztosít Bánkitó Fesztivál résztvevői számára.

 • Nem kaptam jegyet online vásárlás során, kinek írjak?


  Ezzel kapcsolatban írj az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre, ők tudják kiküldeni a jegyedet 🙂

 • Bánki lakosoknak jár kedvezmény / ingyenes jegy a fesztiválra?


  Igen, ha van bánki lakcímkártyád, akkor annak felmutatásával a kasszánál kiválthatod az ingyenes jegyedet.

Jó választ csak a jó kérdésre lehet adni.

Jegyek

I. ELŐVÉTEL

MÁRCIUS 21-IG
BÉRLETEK

18 900 HUF (elfogyott)

NAPIJEGYEK

8 500 HUF

ALSÓPETÉNYI KEMPINGJEGY

7 700 / 2 600 HUF

SÁTORJEGYEK

4 500 HUF

*A SIMA SÁTORJEGY A BÁNKI TÁBORBA SZÓL. EGY SÁTORJEGY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT. AZ ALSÓPETÉNYI KEMPING PEDIG A LEGKIRÁLYABB LEGNYUGISABB SZÁLLÁS BÁNKTÓL 10 PERC BUSZÚTRA.

II. ELŐVÉTEL

MÁRCIUS 22-TŐL JÚNI 28. 12:00-IG
BÉRLETEK (ELFOGYOTT)

22 900 HUF

NAPIJEGYEK

9 900 HUF

CSALÁDBARÁT NAPIJEGYEK™

7 500 HUF

ALSÓPETÉNYI KEMPINGJEGY

7 700 / 2 600 HUF

*A SIMA SÁTORJEGY A BÁNKI TÁBORBA SZÓL. EGY SÁTORJEGY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT. AZ ALSÓPETÉNYI KEMPING PEDIG A LEGKIRÁLYABB LEGNYUGISABB SZÁLLÁS BÁNKTÓL 10 PERC BUSZÚTRA.

MINDJÁRT BÁNKITÓ

AMEDDIG A KÉSZLET TART
BÉRLETEK

26 900 HUF

NAPIJEGYEK
JÚNI 28. 12:00-TŐL (DÉL)

12 500 HUF

CSALÁDBARÁT NAPIJEGYEK™

7 500 HUF

ALSÓPETÉNYI KEMPINGJEGY

7 700 / 2 600 HUF

       
*A SIMA SÁTORJEGY A BÁNKI TÁBORBA SZÓL. EGY SÁTORJEGY 1DB SÁTOR BEVITELÉRE JOGOSÍT. AZ ALSÓPETÉNYI KEMPING PEDIG A LEGKIRÁLYABB LEGNYUGISABB SZÁLLÁS BÁNKTÓL 10 PERC BUSZÚTRA.