Családbarát Napijegyek™ Családosoknak | Bánkitó Fesztivál

Családbarát Napijegyek™ Családosoknak

| családbarát ország

A Bánkitó idén mégcsaládbarátabbá válik! Az eddigi években is nagyon sokan jöttetek gyerekekkel 1 hónapos kortól egészen 18 évesig (a gyermekkor hivatalos vége!), idéntől pedig már hivatalos Családbarát Napijeggyel™ is készültünk a maximális fesztiválélményért a lurkókkal! Ha úgyis kihagyod az esti bulit, mert a Tószínpad zárásával az egész család aludni indul, az új családbarát napijeggyel már nem kell kifizetni a kihagyott tábori szórakozást. 7500 forintért a Táboron kívül a Bánkitó összes programján részt vehetsz, ami az összes civil és kulturális program, workshop, filmvetítés, színházi előadás és az összes koncert a Tószínpadon! És persze a gyerekprogramok, amikből idén is sok-sok-sok lesz minden korosztálynak.

A Bánkitón nincs család és család közt megkülönböztetés. Legyen két apa vagy két anya, egy apa vagy egy anya, legyen egy gyerek vagy hét gyerek vagy egy sem, a család az család! Az sem baj, ha egyedül érzed magad a leginkább magadnak, akkor is szerezhetsz Családbarát Napijegyet! 14 év alatt pedig továbbra is ingyenes a belépés felnőtt kísérővel!

A gyerekprogramokhoz erre:

 

 

Tudnivalók összefoglalva:

  • Ár: 7500 HUF, amely egy főnek biztosít belépést a fesztivál területére, kivéve a Bánki Tábort (éjszakai helyszín)
  • Kiegészítő jegy: A helyszínen 6000 HUF-ért vehetsz kiegészítő jegyet, amivel bemehetsz a Táborba is, ha esetleg úgy alakul az este, hogy lecsekkolnád a Viagra Boys-t vagy a Bob Moses szettet, vagy csak lötyögnél a Compó Arénában egy kis 4/4-re