KP-mentes Bánkitó - Bánkitó Fesztivál

KP-mentes Bánkitó

Fizetni a bankkártyáddal és/vagy a Festipay kártyáddal tudsz! De mi is az a Festipay kártya és mikor van rá szükséged?

MI EZ?

A Festipay kártya egy érintés nélküli bankkártyának nem minősülő kártya, azaz készpénz-helyettesítő eszköz. A kártya nem névre szóló, ezért felhívjuk a figyelmedet, hogy ne add át senkinek, őrizd biztonságos helyen és regisztáld sms-ben!

HOL TALÁLOM?

A Festipay kártyádat a Tábor info pultjában a Festipay feltöltőponton tudod kiváltani. A kártya az átvételtől érvényes, használata a feltöltést követően lehetséges. A Festipay kártya 500 Ft-os letéti díj ellenében vehető át, amely a Festipay kártya sérülésmentes visszaadása esetén visszajár.

MENNYI PÉNZT TUDOK RÁTÖLTENI?

A még nem használt Festipay kártya esetén az első feltöltés minimális összege 2 000 Ft, míg a már használatban levő Festipay kártya minimális feltöltési összege 500 Ft. Maximum 150.000 Ft-tal tudod feltölteni (akár készpénzzel, akár bankkártyádon keresztül).

HOL HASZNÁLHATOM?

A Festipay kártyára feltöltött összeget csak a Bánkitó fesztivál kereskedelmi egységeiben tudod felhasználni, a pultokon elhelyezett terminálhoz érintve tudsz vele fizetni.

REGISZTRÁLD A KÁRTYÁD!

A regisztráció a Festipay Zrt. által biztosított telefonszámra +36 30 344 4410 kell SMS-ben az alábbi szöveget elküldeni: REG <12 jegyű kártyaszám> <az aktiváláskor kapott 4 jegyű PIN> <Az új 4 jegyű PIN>.

Fokozottan felhívjuk a figyelmed arra, hogy regisztráció hiányában az elveszített Festipay kártya által megtestesített elektronikus utalványt a Festipay kártya eredeti birtokosa a továbbiakban nem tudja felhasználni, illetve bárki, aki megtalálja a Festipay kártyád, az egyenleget jogosulatlanul levásárolhatja

MEDDIG HASZNÁLHATOM?

A Festipay kártya lejárata: 2021. 07. 11. vasárnap 11:00.

Eddig MINDENKÉPP váltsd vissza a kártyád, később már ezt sajnos nem tudod megtenni és a rajta hagyott összeg elveszik.

ELVESZTETTED?

Az elveszett vagy megrongálódott Festipay kártya letiltását vagy pótlását csak regisztrált felhasználó igényelheti. REGISZTRÁLJ!

Az elveszett Festipay kártya pótlása a Tábor Info puljában lévő Festipay feltöltőponton lehetséges, a Festipay kártya letiltása után, a letiltást igazoló mobiltelefon birtokában. A Festipay kártya pótlásának díja 1000 forint, amelyből 500 Ft, a kártya letéti díja visszajár, amennyiben a Látogató a Festipay kártyát sérülésmentesen visszaadja.

Ha nem lenne világos, itt a teljes útmutató!