Z. Kaufer Roland VS. Bánkitó Fesztivál

Z. KAUFER ÉLETERŐ
-1
Játsszunk!
Újra játszom!
Roland az javasolja, fordítsd el a telefont, úgy jobban lehet kő-papír-ollózni.
Oh, oké

Z. Kaufer Roland, a Bánkitó saját bejáratú, képzeletbeli oligarchája. A karakter, aki annyira abszurd, hogy már túlságosan is valósághű. Roli újkeletű oligarcha, strómangyanús fiatal vállalkozó, aki úszik a kétes eredetű pénzben. Néha lecsap, és meg-megvesz egy liberális újságot vagy egy túlságosan szabados fesztivált, ami már kínos a hatalomnak. Rolit, akit Hajmási Dávid színész játszik, a valóság majdnem egyenes tükreként találtuk ki. Idén a Bánkitó témája a korrupció, és az, hogy téged hogyan érint, és hogyan tehetsz ellene.

A Kő-papír-olló lottó játékban te is kipróbálhatod magad Z. Kaufer ellen. A játékszabályok egyszerűek. Válassz, hogy mit mutatnál a kő-papír-ollóban és várj, amíg Roli is mutat. Amint látod majd, Magyarországon az oligarchák más játékszabályokkal játszanak mint a magunkfajta átlagemberek. Hogy ezzel mit kezdesz, az rajtad múlik. Ha nyertél, oszd meg a posztot Facebookon. Ezzel nem csak bérletet nyerhetsz a Bánkitó fesztiválra, hanem a Z. Kaufer elleni harcot is támogatod. Oligarchaként a közösség közös javaira tör Z. Kaufer. Privatizálni akar, elkeríteni és hasznot húzni. A stégeket akarja, a kacsákat és mindent, ami vehető és vihető. Minden játékbeli győzelemmel ez ellen tehettek! Sorsolás minden héten élőben!

Játékszabályok

Játssz egy kő-papír-ollót Z. Kauferrel. Ha nyertél, oszd meg Facebookon a posztot nyilvánosan, betaggelve a Bánkitó Facebook oldalát. A megosztók közt Bánkitó bérleteket sorsolunk ki.

Vettem
Főoldal.  Sorsolás szerdán!